A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, спорту і туризму Асканія-Нова селищної ради

Новини

XХІ Міжнародний конкурс з української мови імені Петра Яцика

20 листопада 2020 року на базі ОЗ НВК Асканія-Нова-гімназія, Маркеєвської, Молочнянської, Питомницької філій ОЗ НВК Асканія-Нова-гімназія та Хлібодарівського ЗДПЗСО відбувся ІІ (районний) етап XХІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика. У Конкурсі взяли участь 21 переможець І етапу із 5 закладів освіти Асканія-Нова ОТГ (здобувачі освіти 3-11 класів).

09:56 26.11.2020

Всеукраїнські учнівські олімпіади з базових дисциплін

Щороку з метою пошуку, підтримки та розвитку творчого потенціалу обдарованих дітей ОТГ Асканія-Нова на базі ОЗ НВК Асканія-Нова-гімназія проводяться І (шкільний) та ІІ (районний) етапи Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін.

09:54 26.11.2020

З днем народження!

Від щирого серця і з найкращими побажаннями вітаємо Лілію Володимирівну з днем народження! Успіхів вам у всіх починаннях. Легкості у розв'язанні важливих питань, компромісів і взаєморозуміння в колективі. Обов'язково авторитету у підлеглих і поваги у партнерів. Фінансового добробуту і всіх звичайних життєвих радостей!

15:59 20.11.2020

#Учитель року - 2021

19 – 20 листопада 2020 року відбувся конкурс «Учитель року – 2021». У номінаціях «Керівник року» і «Українська мова та література»  взяли участь професійні, креативні, ініціативні директор ОЗ НВК Асканія-Нова-гімназія Марчук Ірина та  Дронова Валентина, вчитель української мови та літератури

15:51 20.11.2020

Учитель року - 2021

Протягом двох днів, 17-18 листопада 2020 року, проходив І зональний тур Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2021», в якому прийняли участь і наші педагоги: Шапошнікова О.В. у номінації «Учитель трудового навчання» та Семенчук І.М. у номінації «Математика». Під час конкурсу педагогами продемонструвано  професіоналізм,  власні педагогічні ідеї, які вони успішно  реалізують,  мобільність, оскільки  конкурс проходив у дистанційному режимі. А головне,  що ми зрозуміли: наші вчителі відкриті новим знанням  та готові ділитися своїми напрацюваннями. Шановні Ольго Володимирівно та Ірино Миколаївно, вітаємо Вас з участю у конкурсі «Учитель року – 2021». Бажаємо творчих успіхів, натхнення, здоров’я! Ви найкращі!

13:26 19.11.2020

День культури та аматорів народного мистецтва

Прийміть найщиріші вітання та найкращі побажання з нагоди професійного свята! Ви даруєте людям радість, несете культуру до кожного серця, кожної душі, а разом з тим своєю плідною творчою працею звеличуєте рідну Україну! Ви ті, хто присвятив себе благородній справі – зберігати, розвивати і відтворювати безцінні духовні скарби нашого народу. Ваш творчий внесок у розвиток національної культури заслуговує на слова щирої вдячності! Сподіваємось і віримо, що це свято подарує вам душевну злагоду, натхнення в роботі заради утвердження на землі ідеалів Добра, Любові і Краси! Нехай здійсняться всі ваші життєві плани, надії і мрії, а кожен день вашого життя буде світлим і сонячним і дарує нові життєві перемоги. Нехай ніколи не згасає творчий вогник у ваших серцях!

14:45 09.11.2020

Вхід для адміністратора