A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, спорту і туризму Асканія-Нова селищної ради

Рецептура

Рецепт приготування чабан-чаю.

 

Традиція приготування  чаю  у нашому краї включає в себе наступні кроки і обов’язково з веселими піснями:

  • загальна підготовка до чаювання,
  • відмірювання і підготовка заварки,
  • нагрів води,
  • підготовка посуду для заварювання,
  • заварювання,
  • розлив чаю,
  • чаювання.

Настій з рослини:

  • 2 ч. л. сухої трави кринітарії вілльози;
  • 250 мл окропу.

Настоюють 2 години, проціджують. Приймають по 1-2 ст. л. 3-4 рази на день за 20 хвилин до їди при кашлі  і захворюваннях органів дихання.

Припарки:

3-4 ст. л. трави кринітарії вілльози  заварюють окропом, загортають у марлю. Подушечки прикладають до хворих місць як знеболюючий засіб при зубному та ревматичному болю.

Вхід для адміністратора